Välkommen till föreningen Nifelfang!

Genom vår hemsida kan du få information om föreningen och våra aktiviteter. Här kan du läsa om vad rollspel och lajv handlar om samt få tips och inspiration. Hemsidan har legat nere ett tag nu och det finns mycket som behöver uppdateras. På vår facebooksida finns dock alltid den senaste informationen. Besök oss gärna där ifall du har några frågor.

Vad händer i föreningen just nu?

Rollspel

Föreningens rollspelsgrupper är i full gång. För tillfället träffas grupperna mestadels i KFUMs lokaler på Kriebsensgatan. Är du intresserad av att vara med och spela i någon av grupperna? Tveka inte att höra av dig! Om du vill veta mer om vad rollspel är kan du följa länken Rollspel i menyn till vänster.

Brädspel

Varje onsdag mellan 16.00 och 20.00 anordnar föreningen öppna spelkvällar på café kfum. Vi bjuder då in besökarna att spela olika former av brädspel och annat roligt. Vid varje tillfälle anordnas även kostnadsfria tävlingar med finfina vinster. Som medlem i föreningen har man tillgång till spelen varje dag i veckan.

Magic

Varje fredag anordnar föreningen tävlingar i Magic; the gathering. De vanligaste formaten är standard och boosterdraft men det förekommer även andra spelformer. Varje dag, framförallt onsdagar, spelas det även flera vänskapliga matcher på KFUM. Kom gärna in och spela med oss!

Lajv

Föreningen arbetar just nu i första hand med lajv i Tiradkampanjen. Varje år deltar vi i sommarens storlajv vid Köpevad. Mellan lajven arbetar vi med att bygga upp vår lajvgrupp samt med att arrangera mindre lajv i kampanjen. Vill du vara med på något av lajven? Du kan läsa mer om vårt arbete genom att följa länken om Lajv i menyn till vänster.